In zilele trecute a aparut informatia ca Michael Schumacher nu ezita sa conduca un taxi atunci cand graba il preseaza.

Schumacher, sofer de taxi?!Despre ce este vorba? Se pare ca Michael Schumacher a fost prezent week-end-ul trecut intr-un mic orasel din Germania impreuna cu sotia si copiii sai, in scop personal (se pare ca a luat un catelus de la un centru special). Cum a intarziat probabil mai mult decat era cazul pentru a putea prinde avionul spre casa (probabil Elvetia), familia Schumacher a luat un taxi….dar nu la modul la care majoritatea intelegem sa facem asta. Michael l-a rugat pe soferul taxi-ului (masina se pare ca era un monovolum Opel) sa ii cedeze postul de conducere. Soferul s-a conformat si apoi a povestit ca "Michael Schumacher a mers cu acceleratia la podea in unele viraje si a facut depasiri in locuri greu de imaginat ca pretandu-se la asa ceva."

Schumacher, sofer de taxi?!Stirea a fost publicata de France Presse si initial nu prea stiam daca sa cred sau nu. Se pare insa ca purtatorul de cuvant al lui Schumacher a confirmat intamplarea.

Evident, soferul de taxi este acum o mica vedeta locala, cu interviuri si cu tot tacamul…Care sunt sansele ca Michael Schumacher sa te plimbe in regim de cursa cu propria ta masina?!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.