Skoda a publicat prima fotografie oficiala a celei de-a doua generatii a modelului Superb.

Prima poza oficiala cu noua Skoda SuperbModelul este asteptat sa debuteze in primavara, la Salonul Auto de la Geneva si va miza pe cea mai noua paleta de motorizari ale grupului Volkswagen, inclusiv pe noile TSI. Platforma tehnica este probabil cea a actualului VW Passat.

Din fotografie se observa ca masina pastreaza oarecum conceptul primei generatii, cu grilele de dimensiuni generoase in partea frontala, dar aduce si elemente noi, cum ar fi designul blocurilor optice.

Prima generatie a modelului Superb nu a fost chiar ceea ce si-a dorit Skoda ca nivel de vanzari. In Romania, cel putin, imi amintesc ca au existat multe promotii pentru a impulsiona putin vanzarile. Se zvonea chiar ca modelul nu va mai avea un inlocuitor, dar se pare ca cei de la Skoda au decis sa mai acorde o sansa si celei de-a doua generatii.

Prima poza oficiala cu noua Skoda SuperbLa ora actuala cea mai ieftina Skoda Superb, cea echipata cu propulsor pe benzina de 1,8 litri si 150 CP, costa 18.970 euro (TVA inclus), iar cea mai scumpa versiune, Laurin&Klement, cu V6 de 2,8 litri pe benzina (194 CP, cutie automata cu 5 trepte) costa 32.380 euro (TVA inclus).
Lista completa de preturi o gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.