Versiunea hatchback a lui Logan va fi asamblata si la o uzina din Africa de Sud.

Renault isi pune mari sperante in versiunea hatchback, in special pe pietele unde consumatorii vor o masina low cost, dar nu neaparat in formatul berlina. Pentru acestia, Renault pregateste Sandero, versiunea hatchback a lui Logan.

Masina este asteptata sa debuteze la Salonul Auto de la Geneva, in primavara anului viitor, la scurt timp urmand sa inceapa si comercializarea in Europa.

Renault a anuntat ca Sandero va fi produs si la o uzina Nissan din Africa de Sud, sub brandul Renault. Masina va fi comercializata in Brazilia incepand de luna viitoare, productia provenind de la uzina din Curitiba (Brazilia).

Sandero are o lungime de 4.02 metri si un portbagaj a carui capacitate este de 320 de litri, deci se pierd 190 de litri din capacitate fata de berlina, pierdere compensat partial prin faptul ca bancheta va fi rabatabila in proportie 60:40. Gama de motorizari va fi cea cunoscuta de pe actualul Logan.

Logan Sandero va fi produs si in Africa de Sud


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.