Prototipul Logan eco2 a reusit sa impresioneze la competitia Bibendum Michelin printr-un consum extraordinar de mic.

Automobilul Logan care a participat la competitia Michelin Challenge Bibendum, destinata modelelor economice si ecologice a purtat sigla Renault si a reusit sa depaseasca chiar si asteptarile constructorului.

Logan eco2 a reusit sa parcurga o distanta de 172,2 km cu doar 4,69 litri de motorina, masina fiind echipata cu propulsorul 1,5 dCi (85 CP). Asta inseamna un consum mediu de doar 2,72 l/100 km. Emisia de CO2 inregistrata a fost de 71 g/km.

Cei de la Renault se asteptau la un consum de 3,8 l/100 km si emisii de CO2 de 97 g/km. francezii spun ca pilotul a obtinut rezultate mai bune deoarece s-a folosit de sistemul "Gearshift Indicator", care arata momentul optim de schimbare a treptelor de viteza.

Logan eco2 a consumat 2,72 litri/100 km!
Ca urmare, Logan eco2 s-a clasat pe locul 2 in competitia Challenge Bibendum in care au fost inscrise 74 de vehicule. La acest loc nu au contribuit doar consumul si emisiile de CO2, ci s-au luat in considerare si aspecte ca: accelerare, slalom, nivel de zgomot si proba de regularitate.

Comunitatea SOTTO
Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera comunitatea SOTTO!
Sugestiile si parerile sunt binevenite!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.