Rezultatul nu este inca oficial, dar constructorul italian se pregateste deja sa sarbatoreasca acest nou premiu.

Unele site-uri italiene anunta ca Fiat 500 a obtinut titlul Masina Anului 2008 in Europa. Desi nu a fost facut nici un anunt oficial, italienii au aflat se pare ca micul 500 a primit ravnitul titlu.

Avantajele lui Fiat 500 tin in primul rand de design (o reinterpretare moderna foarte reusita a modelului initial), dar nu numai. Constructorul italian se poate mandri si cu rezultate bune la capitolul ergonomie, tehnologie si siguranta (in ciuda dimensiunilor, masina a primit calificativul de 5 stele la testele EuroNCAP).

Cei de la Fiat au mai avut inscris in competitie si modelul Bravo, o alta reusita de design.
Fiat 500 a reusit, se pare, sa se impuna in fata unor modele ca: Audi A5/S5, Ford Mondeo, Honda CR-V, Hyundai i30, Kia cee’d, Mazda2, Renault Laguna, Renault Twingo, Skoda Fabia sau Toyota Auris/Corolla.

Fiat 500 este Masina Anului 2008 in Europa!
Fiat este obisnuit cu titlul Masina Anului in Europa, italienii castigand trofeul de trei ori in ultimii 17 ani cu modelele Punto (1995), Bravo/Brava (1996) si Panda (2004).

Detalii cu privire la punctajul strans de Fiat 500 in competitie, precum si un clasament complet vom avea la inceputul saptamanii viitoare.

Sursa: www.loccidentale.it

Comunitatea SOTTO
Incepand de ieri aveti la dispozitie comunitatea SOTTO. Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera comunitatea SOTTO!
Sugestiile si parerile sunt binevenite!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.