Nissan se pregateste sa lanseze a doua generatie a lui Murano, cel mai select SUV din oferta constructorului nipon.

Prima generatie a lui Murano, disponibila initial pe piata din SUA, a starnit curiozitatea prin prisma designului, unul destul de interesant, chiar daca nu era vreo revolutie in domeniu. Nissan l-a adus apoi si in Europa, masina adresandu-se celor cu posibilitati finaciare destul de bune.

Acum, cu cateva zile inaintea prezentarii oficiale, cateva fotografii ale noului Murano au "scapat", poate intentionat, pe Internet, asa ca ne putem face o idee asupra aspectului noii generatii. Silueta a ramas aceeasi, dar designerii Nissan au vrut sa creioneze o masina mai dinamica si le-a reusit, in special datorita blocurilor optice mai sofisticate. Totusi…parca s-a pierdut ceva din armonia generala a formelor primei generatii. Tabloul de bord mizeaza mai mult pe lux si pe complexitate.

Este de asteptat ca masina sa fie echipata cu acelasi motor V6 de 3,5 litri (propulsorul este cel de pe Nissan 350Z), dar ramane de vazut daca constructorul japonez va mai oferi si alte variante de motorizare pentru Murano.

Primele fotografii cu noul Nissan MuranoPrimele fotografii cu noul Nissan Murano


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.