Daca Viper SRT-10 nu e de ajuns se poate apela la Viper SRT-10 ACR.

Viper SRT-10 ACR este genul de masina cu care poti aparea linistit la un salon de tuning, pe un circuit sau pe aleea din fata casei, cu certitudinea ca vei fi in centrul atentiei. De parca aspectul agresiv al modelului SRT-10 nu era de ajuns, cei de la Dodge s-au gandit sa ofere versiunea SRT-10 ACR, care vine cu un pachet aerodinamic si tehnic de curse, masina putand fi folosita fara nici o problema si pe drumurile publice. Apropo, ACR nu inseamna in nici un caz ‘Automobil Clubul Roman’ ci mai degraba ‘American Club Racer’.

Masina se prezinta cu un spoiler fata modificat si completat de doua elemente cu rol aerodinamic, jante speciale de competitie si un eleron care nu are nici o treaba cu discretia. Suspensia este modificata destul de mult, aceasta putand fi ajustata atat din punct de vedere al marimii garzii la sol cat si din punct de vedere al rigiditatii.

Mai mult
Masina a scazut semnificativ in greutate, atat din cauza inlocuirii unor elemente cu unele din fibra de carbon cat si datorita renuntarii la echipamente de confort cum ar fi sistemul audio.

Dodge spune ca Viper SRT-10 ACR este ideal pe circuit, asta datorita in primul rand motorului V10 de 8,4 litri si 600 CP. Masina este propusa la un pret cu putin sub 100.000 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.