Concurenta te impinge sa te dezvolti, mai ales cand segmentul tau de superlux nu merge la fel de bine ca al lor.

Nu e nici un secret faptul ca intre cei doi concurenti din segementul de superlux, Maybach si Rolls Royce exista o diferenta notabila ca succes, in favoarea marcii britanice. Asta si pentru ca nemtii de la BMW au inceput sa nu mai mizeze exclusiv pe modelul Phantom ci si pe gama Phantom. Gama care cuprinde berlina, decapotabila si in curand va cuprinde si coupe-ul. De cealalta parte, Maybach mizeaza doar pe doua versiuni de ampatament si pe variantele AMG ale acestor doua versiuni. Prea putin din punct de vedere al diversitatii. Asa ca Mercedes a prezentat zilele trecute un studiu interesant pe baza lui Maybach 62S.

Mercedes incearca sa resusciteze Maybach
Conceptul, care va intra se pare in productia de serie se numeste Maybach 62S Landaulet si este de fapt o versiune decapotabila doar pentru pasagerii locurilor din spate. S-au pastrat montantii, dar partea din plafon care este deasupra locurilor din spate poate culisa lasand astfel placerea de a calatori sub cerul liber. Operatiunea de pliere/depliere dureaza doar 16 secunde.

Masina dispunde de propulsorul V12 biturbo de 6 litri, care dezvolta 612 CP si 1.000 Nm.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.