Zilele acestea toti greii industriei auto s-au mutat la Frankfurt, unde are loc cel mai mare salon auto european, iar noi vom fi la fata locului pentru ca voi sa primiti cele mai proaspete stiri.

Masinile pot fi descrise in multe feluri, chiar si numai privind pozele. Cu toate astea, o parere obiectiva iti faci cand vezi masina in realitate. Acesta este si motivul pentru care noi vom merge la Frankfurt. V-am putea relata cam tot despre masinile de acolo, pe baza informatiilor de presa, dar s-ar pierde o parte extrem de importanta a unui astfel de eveniment. Atmosfera. Demonstatia de putere si competenta a constructorilor auto in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt nu se rezuma la masini. Fiecare incearca sa impresioneze: cu cel mai mare stand, cu cel mai spectaculos stand, cu fetele cele mai frumoase etc. Pe tot parcursul acestei saptamani, voi, cititorii SOTTO veti avea ocazia sa vedeti, dar mai ales sa "simtiti" tot ce se intampla la Frankfurt. Va intrebati cum, pentru ca nu sunteti acolo? O sa avem noi grija de asta.

Toate articolele din acesta saptamana, vor fi despre acest salon. Pentru a va fi cat mai de folos, pe noi ne-ar ajuta sa stim despre ce vreti sa cititi: concepte, SUV-uri, supercar-uri exotice, campioni ai consumului redus de carburant, masini de interes pentru Romania…

E simplu: voi decideti ce vreti sa cititi si noi va aducem informatiile…plus un bonus care consta in cat mai multe galerii foto cu cele mai frumoase fete de la salon. Nu de alta, dar trebuie sa le comparati cu ce veti vedea la SIAB, la scurt timp dupa Frankfurt.

Dan Damian - Redactor Sef


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.