Din aceasta luna modelul nipon este comercializat pe piata interna in versiunea cu face-lift.

Printre principalele modificari ale lui Mitsubishi Colt se numara imbunatatiri de ordin estetic, atat la interior cat si la exterior, dar si un upgrade la nivel de dotari.

Mitsubishi Colt cu face-lift, in RomaniaBlocurile optice si stopurile sunt acum pe fond negru, iar jantele de aliaj au fost restilizate la ambele modele: Colt in 5 usi si Colt CZ3 (versiunea in trei usi).
Coltul in 5 usi are ca elemente distincte fata de CZ3 : praguri laterale negre, spoilere in doua culori si geamuri fumurii pentru portierele din spate si luneta.

CZ3 dispune de eleron spate in culoarea caroseriei, ca element distinct.

Mitsubishi Colt cu face-lift, in Romania
La nivelul optiunilor, varianta Invite si cea cu pachetul SAM (care contine acum si proiectoare de ceata) pot fi dotate cu comenzi audio pe volan.

Cel mai ieftin Colt CZ3, cu motor de 1,1 litri costa 9.996 euro (cu TVA inclus). Cel mai scump model este CZT, cu motor turbo de 1,5 litri si 150 CP care costa 17.838 euro (cu TVA inclus).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.