Luxosul SUV Audi Q7 a primit noua distinctii importante in mai putin de doi ani

- Luxosul SUV Audi Q7 a primit noua distinctii importante in mai putin de doi ani
- Vanzarile la nivel mondial pentru Q7 au ajuns la 52.750 de unitati
- Planul Porsche Romania este de a vinde 540 de unitati Q7 in acest an

Audi Q7 - cel mai premiat SUV din ultimii aniInca de la lansarea oficiala, din 2005, primul SUV din istoria Audi, Q7, a impresionat atat din punct de vedere al designului, cat si al performantelor de care a dat dovada. Rasplata pentru munca celor de la Audi a venit foarte repede, masina castigand, din primul an de existenta, o distinctie de mare importanta in Europa: "Volanul de Aur" Audi Q7 - cel mai premiat SUV din ultimii aniin 2005. Este vorba de un premiu care se acorda cu incepere din 1975 pentru cele mai bune masini noi ale anului. Distinctia primita de Audi Q7 este a 15-a care revine marcii din Ingolstadt in cei 32 de ani de existenta, in timp ce anul 2004 a adus "Volanul de Aur" pentru un alt model de exceptie, Audi A6.

Audi Q7 - cel mai premiat SUV din ultimii aniAnul 2006 a reprezentat o incununare a succeselor pentru Q7, atat din punct de vedere al publicului si al presei de specialitate, cat si al vanzarilor. In Romania, puternicul SUV a fost desemnat "Cel mai bun SUV" si "Cea mai buna masina" in topul realizat de revista ProMotor. De asemenea, Q7 a fost desemnata "Masina cu tractiune
Audi Q7 - cel mai premiat SUV din ultimii aniintegrala a anului 2006" de catre prestigioasa publicatie germana "Auto Bild", care i-a mai acordat si premiul pentru "Cel mai bun design din clasa SUV". Concursul "Masinile de vis ale Germaniei", organizat de publicatia "Auto Strassenverkehr", a avut ca si castigator la categoria SUV tot modelul Q7, care a ocupat si locul al Audi Q7 - cel mai premiat SUV din ultimii anitreilea la categoria "SUV si OFF-ROAD" in cadrul competitiei "Premiile pentru Flote 2006", organizata de revista AUTOFLOTTE.

In luna octombrie a anului trecut, Q7 a cucerit titlul de "Cea mai frumoasa masina din lume" in categoria SUV, acordat la Milano. Anul 2006 s-a incheiat pentru Audi Q7 cu un nou premiu de maxima importanta. De aceasta data, SUV-ul german a cucerit locul al doilea in categoria sa in cadrul premiilor "Auto Trophy", organizate de "Auto Zeitung". Demonstrandu-si calitatile si in acest an, Q7 a fost favoritul cititorilor revistei "Auto, Motor und Sport" in segmentul sau, premiul fiindu-i acordat in cadrul concursului "Best Cars", organizat de publicatia germana.

Numeroasele premii acordate de presa de specialitate au fost datorate si vanzarilor de-a dreptul spectaculoase ale acestui model care face deja istorie pentru marca Audi. Anul 2006 a adus un total de 52.750 de unitati Q7 vandute la nivel mondial, dintre care in Romania au fost livrate 324 unitati. De asemenea, cresterea constanta a vanzarilor Audi la nivel mondial, care au ajuns la 905.100 de unitati in 2006 (crestere de 9,2% fata de 2005), va determina o imbunatatire a livrarilor de Q7 in acest an. De asemenea, lansarea noii versiuni V8 TDI pentru acest model va sprijini cresterea succesului sau pe toate pietele din lume. In ceea ce priveste tara noastra, planul importatorului Porsche Romania este acela de a comercializa peste 500 de unitati Audi Q7 in 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.