BMW stabileste un record de consum pentru propria gama, cu cel mai economic model de serie creat vreodata de constructorul german.

BMW si-a anuntat noutatile pentru Salonul Auto de la Geneva. In mare parte le stiti, pentru ca vi le-am aratat: BMW Seria 6 Gran Coupe, noul BMW M6, BMW X6 facelift, noul BMW Seria 3. Nu va lipsi nici diesel-ul triturbo.

Bavarezii vin insa si cu noi motorizari pentru BMW Seria 1. Acesta primeste cele mai puternice propulsoare diesel si benzina din gama. Modelele 125i si 125d au motoare diferite, dar aceeasi putere, 218 CP. Probabil asa va aramane pana cand BMW va veni cu versiunea 135i, daca va mai dori sa puna 306 CP pe o masina compacta.

In fine, ceea ce voiam sa va spun este ca, tot la Geneva, va debuta cel mai economic model BMW creat vreodata. Este vorba de... citeste mai multe despre cel mai economic BMW pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.