O alternativa la dotarea masinii cu pneuri de iarna. Presupune mai multi bani, pentru ca vorbim de doua masini, dar este ideal sa le ai specializate.

Simplu, cu o alta masina. Sa explic, este o situatie ideala, care presupune mai multi bani, dar pe de alta parte nu mai ai probleme cu iarna idiferent de vreme.

In cel mult o luna s-ar putea sa avem primele troiene chiar si prin Bucuresti. Pneuri de iarna, ca sunt obligatorii si foarte utile, vecini mai putin simtiti, care-si deszapezesc masina si dau toata zapada pe masina ta, plecari grele si chiar aglomeratul transport in comun daca zapada e prea mare pentru un hatchback.

Cum ar fi ideal? Pentru mine, ideal ar fi ca, pe langa hatchback-ul din dotare sa mai am o masina. Nimic pretentios, scump sau rapid. Nu, o masina simpla, destinata strict traficului de iarna, dotata cu... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.