Jaguar XF a reusit, cu noul motor diesel, sa parcurga o distanta record. O performanta deosebita pentru o masina de clasa mare, premium.
De obicei nu prea asociem valorile extrem de mici ale consumului cu berline de clasa mare, chiar daca vorbim de motoare diesel. Ma rog, in ultimul timp diesel-urile sub 3 litri sunt destul de perforamnte si foarte economice, dar chiar si asa, valorile sub 5 litri/100 km nu sunt foarte dese in conditii normale de rulare.

Jaguar se lauda cu o performanta frumoasa la capitolul economie pentru modelul XF cu facelift. Stiti masina, eu zic ca e chiar foarte frumoasa si dupa facelift, cand a ajuns sa arate aproape la fel cu mai-marele XJ.
Odata cu faceliftul, Jaguar a dotat modelul XF cu un nou diesel, unul de 2,2 litri, care produce 190 CP si 450 Nm. Motorul face din Jaguar XF cel mai economic Jaguar din... citeste mai multe despre Jaguar XF diesel pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.