Chiar daca este pe locul 8 in topul celor mai apreciate marci din Franta, Dacia face o figura foate frumoasa si depaseste marcile franceze.
Studiul JD Power, facut impreuna cu revista l’Automobile Magazine, ne dezvaluie topul masinilor preferate de francezi. O prima supriza a fost faptul ca, la modul general, francezii nu mai sunt la fel de multumiti de masinile pe care le conduc, ei devenind mai pretentiosi, dar si mai atenti la costurile pe care le implica utilizarea unei masini.

Chiar si asa, castigatoarea din anii trecuti s-a pastrat. Honda este masina care produce cel mai mare nivel de satisfactie proprietarilor francezi, pentru al treilea an consecutiv. Nu-i o supriza chiar atat de mare, Honda face masini foarte apreciate in multe parti ale lumii.

Ca sa intelegem mai bine topul asta, e bine sa stim cum s-a calculat punctajul.
Atentie, nu e vorba de fiabilitate si atat, ci de mult mai mult. Iata ponderea celor 4 aspecte care conteaza in masurarea satisfactie vis-avis de o marca: atractivitatea masinii, adica performantele, designul confort si dotari – 32%, costuri de explotare, adica... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ topul celor mai apreciate marci).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.