Ford a lansat in Romania a treia generatie a modelului Focus. Un design cu totul schimbat, un interior mult mai bogat si preturi competitive.

Unul dintre cele mai apreciate modele de clasa compacta in Romania, Ford Focus, a fost lansat pe piata noastra. Noul Ford Focus este la a treia generatie si spera sa se descurce cel putin la fel de bine ca inaintasii sai. Si are sanse, pentru ca vine cu un nou design si un interior complet schimbat. De fapt, interiorul este o surpriza (cam aglomerata) fata de cel destul de clasic al generatiei anterioare.

Asa cum v-am mai spus, singurele mele probleme cu masina asta tin de partea frontala, unde nu-mi place grila inferioara masiva si impartita de linii prea subtiri si de interior, unde, cum spuneam, mi se pare cam prea multa inghesuiala.

In rest, preturile nu sunt mult mai mari decat ale modelului de pana acum, iar gama de propulsoare este foarte generoasa, cu cateva surprize foarte placute.

Pe scurt, noul Ford Focus pleaca de la un pret de... citeste continuarea pe Motorstory.ro si vezi lista completa de preturi!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.