O masina interesanta, in care Audi isi pune mari sperante, a debutat cu stangul. Dealerii dau vina pe pretul mare al masinii.

Nici clientii si nici dealerii nu prea "iubesc" noul Audi A1. Ultimii tocmai din cauza ca nu-l iubesc clientii. Audi a lansat noul A1 la finalul verii acestui an, tocmai in ideea ca cel mai ieftin Audi va spori mult vanzarile marcii. Teoria a ramas doar teorie, pentru ca practica spune ca oamenii nu se prea inghesuie sa cumpere modelul A1.

Dealerii din Germania, care ar fi teoretic o piata excelenta pentru A1, spun ca masina are un pret prea mare si aceasta ar fi cauza lipsei de interes. Pe de alta parte, Audi spune ca nu este nici o problema cu pretul, dar a grabit dezvoltarea versiunii cu 5 usi, tocmai pentru a mari adresabilitatea.

Cifre – incepand din august 2010, Audi a vandut 20.000 de exemplare A1, in vreme ce modelul pe care il concureaza, Mini, a inregistrat... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.