Cea mai ieftina masina din lume o duce foarte prost la vanzari. Desi costa cam 2.800 de de dolari.

Ok, titlul pare putin fortat, dar e adevarat. S-a facut un imens tam-tam despre ce au facut indienii – Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume. Costa aproximativ 2.800 de dolari, dar indienii si-au pierdut aproape complet interesul pentru masina asta.

Asta in conditiile in care au inceput bine, cu isterie in randul indienilor si precomenzi de sute de mii de exemplare. Asta era anul trecut, pentru ca in acest an vanzarile au scazut drastic, mai ales in ultimele luni. Iar piata indiana explodeaza, o sa vedem si mai bine asta in viitor. Cateva sute de exemplare de Nano vandute intr-o luna, pe o piata cu un miliard de locuitori, e insignifiant.

De ce?

Cred ca Tata Nano a venit prea tarziu pentru indieni. Scopul lui Nano era sa-i convinga pe indienii de rand sa renunte la scuterele lor antice, pe care se ingramadesc... citeste articolul integral pe Motorstory.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.