Cum ar fi sa fii premiat pentru ca respecti limita de viteza, din banii celor care o fac?

E una dintre cele mai frumoase idei pe care le-am auzit in ultima vreme! Si cred ca ar putea fi implementata, macar ca o “pata de culoare” printre regulile de circulatie.

S-o luam cu inceputul. Volkswagen a initiat o competitie, numita “The Fun Theory” in cadrul careia premiaza cele mai utile idei pentru a schimba oamenii, comportamentul lor fata de altii, fata de ei insisi, fata de mediu, etc. Dar nu sa-i schimbe oricum, ci facand placuta pentru ei aceasta schimbare. Adica, oamenii sa fie motivati si bine dispusi cand respecta anumite reguli.

Si a castigat un proiect absolut genial, al unui american, Kevin Richardson. Ce a gandit omul? Radarul care te premiaza din banii celor pe care-i taxeaza!

Asadar, exista o camera (radar) fixa, care fotografiaza absolut toate masinile care trec prin raza ei de actiune. Ca orice radar fix, le trimite amenzile... citeste continuarea pe Motorstory (+ video)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.