E oficial si e bine. Opel va produce a doua generatie Calibra, iar din primele informatii se pare ca va fi un coupe excelent.

De-a lungul timpului au existat zvonuri cum ca Opel sa gandeste sa produca o a doua generatie a modelului Calibra. Acum insa, un oficial Opel a confirmat faptul ca Opel va oferi o noua generatie a acestui coupe foarte apreciat la vremea lui, in anii ’90.

Sigur va aduceti aminte de Calibra, sunt rare astazi, cel putin in Romania, dar se vorbea mult despre ele pana acum 10 ani. Erau preferatele celor pasionati de tuning si de-a lungul timpului au impresionat pe la saloanele de tuning.

Masina a fost produsa intre 1989 si 1997 in aproape 250.000 de exemplare. Era un fel de inlocuitor pentru Opel Manta, dar nemtii nu au mai continuat apoi, dupa aceasta prima generatie. Locul modelului Calibra a fost luat in gama Opel de Astra Coupe. Iarasi, un model apreciat, dar care n-a mai avut acelasi farmec. Asta si pentru ca Opel Calibra a fost un coupe de sine statator, nu un derivat de caroserie al altui model, cum a fost Astra Coupe.

Calibra, pe langa faptul ca si acum arata foarte bine, a detinut mult timp si un record. La lansarea din... citeste continuarea pe Motorstory.ro. (si nu uita sa dai un Like/ Imi place pe pagina de facebook).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.