Jandarmeria franceza va primi un lot de hothatch-uri Megane RS250 cu care vor fi probabil incantati sa lucreze.

Renault mai prinde un contract bun, care le va aduce un important plus de imagine in Franta. Jandarmeria din aceasta tara a comandat 70 de exemplare Renault Megane RS250, pentru fortele de interventie rapida. Acestea sunt distribuite in toata tara si vor participa la urmariri in viteza, spargeri si tot felul de aspecte care tin de activitatea jandarmilor francezi.

Iar acestia nu s-au incurcat. Au comandat versiunea cea mai sportiva – sasiul Cup -, iar Renault spune ca in special motorul a fost adaptat pentru a raspunde nevoilor de performanta dinamica pe care conducerea jandarmeriei le-a cerut. Nu explica insa ce inseamna acest lucru.
Mie mi-a placut de la inceput Megane Coupe (spre deosebire de generatia anterioara), iar RS-ul arata si mai bine. De fapt, arata cel mai bine, as zice, dintre hothatch-urile actuale. Evident, sunt subiectiv, dar trebuie sa recunoasteti ca RS-ul arata excelent.

Pe langa faptul ca mi-a placut instant, de cum l-am vazut, m-au convins si caracteristicile tehnice. Un motor la limita taxelor mari, de 2 litri, cu turbo si 250 CP, cuplat la... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.