Lamborghini arata o noua imagine cu misteriosul bolid care inlocuieste probabil modelul Murcielago.

Despre primul teaser cu ceea ce pare a fi un nou model Lamborghini am spus ca ar putea fi noul Murcielago. Poate nu, totusi, pentru ca italienii au prezentat al doilea teaser, din care eu inteleg ca motorul ar putea fi un V10 si nu un V12. Poate este vorba de un concept care prefigureaza noul Murcielago, sau cum s-o numi el.

Cu ocazia acestui al doilea teaser, seful Lamborghini dezvaluie si cateva caracteristici si linii pe care va merge in viitor constructorul italian. Modelele Lamborghini nu se vor mai concentra pe o viteza maxima cat mai mare, pentru ca oricum vor trece de 300 km/h, viteza despre care italienii spun ca nu poate fi atinsa nici macar pe circuit, dar pe drumuri normale. Prioritatea o reprezinta designul, acceleratia si manevrabilitatea. Viteza maxima este lasata pe planul… 4.

Asa cum arata si aceast al doilea teaser, totul se reduce la utilizarea extensiva a fibrei de carbon. Asa vor italienii sa “ascuta” feelingul noilor modele, printr-o greutate cat mai redusa. Spun ei ca masinile lor cu aproximativ 500 kg mai grele acum decat erau in anii ‘80, din cauza echipamentelor de confort si a masurilor de siguranta. Lamborghini vrea sa coboare acum catre un nivel mult mai rezonabil de greutate, masura care ii va ajuta si sa respecte normele tot mai stricte de poluare.

Sa asteptam al treilea teaser, se anunta interesant!

Citeste si: Cea mai lenta masina de politie. Un tractor!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.