Politia Rutiera a primit pentru teste un Mitsubishi Lancer EVO cu care poate face fata vitezomanilor de pe A2.

Sezonul s-a cam terminat, asa ca autostrada A2 nu va mai fi la fel de aglomerata. Numai bine pentru cei care vor sa-si testeze masinile, la viteze de doua ori mai mari decat cea legala. Sau nu, pentru ca Politia Rutiera le poate face fata intr-un nou Mitsubishi Lancer EVO, pus la dispozitie de M Car Trading, importatorul Mitsubishi pe piata din Romania.

Din pacate pentru ei, politistii romani n-au primit cadou masina, ci o vor avea pentru teste, pentru o anumita perioada. Asta dupa ce au mai avut un exemplar EVO, tot pentru teste, anul trecut.

Modelul primit acum cateva zile de politisti are tractiune integrala si motorul de 2 litri, turbo, care produce 295 CP. Cutia este cea cu dublu ambreiaj si padele pe volan, asa ca politistii se pot concentra pe slalomul printre masini, in urmarirea, fara sa incurce treptele in cutie.

Lancer-ul EVO accelereaza... citeste articolul integral pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.