Auto 25 Iunie 2010 07:00
Dacia s-a clasat pe un excelent loc 2 in topul JD Power privind satisfactia clientilor germani in 2010. Marca romaneasca are acelasi punctaj ca si BMW.

Dacia LoganTopul JD Power privind satisfactia clientilor fata de masinile pe care le conduc este asteptat an de an, cu interes, de producatori. Foarte apreciat si cu o credibilitate foarte buna, acest top arata nu numai reactii legate de fiabilitatea anumitor modele, ci o impresie de ansamblu asupra multor aspecte care tin de condusul, calitatea, fiabilitatea si intretinerea unei masini. Este adevarat ca fiabilitatea este cel mai important criteriu, alaturi de atractivitatea modelului.

Practic, studiul JD Power arata cat de multumiti sunt oamenii de masinile lor, in functie si de cat au platit pentru ele.

Tocmai a aparut acest studiu pentru piata germana, cea mai importanta din Europa, prin prisma volumelor de vanzari si a maturitatii. In acest top, Dacia face o figura excelenta clasandu-se pe locul 2, cu 836 de puncte din 1.000 disponibile, la egalitate cu BMW. Mai mult, modelul Logan s-a clasat pe locul 2 si in topul modelelor de clasa mica, intre Nissan Note (locul 1) si Toyota Yaris (locul 3).

Retail jobs

Dacia a intrat pentru prima data in acest studiu anul trecut, cand s-a clasat pe locul 13 din 27, iar in acest an a reusit sa urce 11 pozitii. Marca romaneasca a vandul aproximativ 150.000 de masini pe piata din Germania, incepand din anul lansarii pe aceasta piata - 2005.

Studiul a fost realizat in perioada ianuarie - martie 2010, pe baza a 16.330 de interviuri online cu clienti care au detinut un automobil pentru o perioada de aproximativ 2 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.