Auto 24 Iunie 2010 17:30
Sixt New Kopel, companie care ofera pe plan local servicii de leasing operational si rent-a-car, importator exclusiv al marcii auto chinezesti Chery in Romania, va aduce 3 modele, pretul de pornire ar putea fi sub 10.000 euro.

Luna aceasta sosesc primele autoturisme Chery pentru serviciul de inchirieri, insa vanzarile vor incepe spre finalul anului sau in 2011.

Chery“Primele autoturisme Chery vor sosi in iunie in Romania. Anul acesta vom aduce masini doar pentru serviciul de leasing operational si rent-a-car, primul transport va avea cateva duzini de masini, iar un altul cateva sute. Dupa ce vom termina testele cu masinile si sistemul nostru, numai atunci vom incepe sa vindem catre public. Daca se va intampla anul acesta va fi in ultimele luni din 2010, sau incepand din 2011”, a declarat, pentru Wall-Street, Dudy Perry, director general Sixt New Kopel Romania.

Romanii vor putea cumpara 3 modele ale marcii chinezesti Chery, pretul de pornire ar putea fi sub 10.000 euro. Chery are in prezent o gama de 12 autovehicule.

Chery“In prezent, sunt 3 modele Chery pe care le vom aduce in Romania, unul dintre ele este SUV-ul Tiggo, pentru celelalte doua nu avem inca numele, doar coduri interne. Nu avem preturile celor 3 modele Chery pentru piata romaneasca, insa este posibil ca pretul de pornire sa fie sub 10.000 euro”, a mai spus Dudy.

Sixt si-a fixat o tinta de vanzari de peste 1.000 de masini Chery in Romania.

“Nu vom incepe sa vindem masini Chery catre public pana nu avem o tinta de cel putin 1.000 de unitati. De aceea, pentru inceput vom testa sistemul cu cateva masini, iar apoi vom incepe vanzarile. Vrem sa vindem peste 1.000 de autoturisme, dar totusi nu speram la mii de masini”, a precizat Dudy.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.