Auto 24 Iunie 2010 17:16
Urmand modelul celor de la Kia, Hyundai Auto Romania a lansat un program de asistenta rutiera pentru clientii marcii.

Hyundai Auto Romania lanseaza programul propriu de asistenta rutiera, dedicat clientilor marcii. Programul este dezvoltat in colaborare cu Europ Assistance si pune la dispozitia posesorilor Hyundai servicii de asistenta rutiera de cea mai inalta calitate. Demersul face parte din strategia importatorului Hyundai in Romania de a oferi servicii post-vanzare complete, integrate pachetului de achizitionare auto.

Posesorii autovehiculelor marca Hyundai achizitionate incepand cu data de 15 iunie 2010 beneficiaza gratuit de serviciile de asistenta rutiera in situatii de tipul: defectiuni mecanice sau electrice, lipsa curent sau baterie slaba, pneuri taiate sau pana dubla, lipsa combustibil sau alimentare cu combustibil gresit si chei pierdute sau incuiate in masina.

Tot ce trebuie sa faca in acest caz clientul Hyundai este sa apeleze numerele de contact ale Hyundai Asistenta Rutiera, serviciu disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7 si accesibil pe intreg teritoriul Romaniei si in alte 44 de state si regiuni europene.

Perioada de acoperire a programului este de 5 ani pentru modelele Hyundai ix35 si i30 si de 3 ani pentru celelalte modele ale gamei Hyundai.

Programul integreaza servicii aditionale celor de asistenta rutiera, precum continuarea calatoriei sau intoarcerea la domiciliu, cazare la hotel sau inlocuirea autovehiculului avariat.

Autovehiculele achizitionate inaintea datei de 15 iunie 2010, acoperite de garantia de trei ani acordata de producator, beneficiaza de asistenta rutiera constand in remorcarea autovehiculului pana la cel mai apropiat reparator autorizat Hyundai de pe teritoriul Romaniei, in cazul defectiunilor mecanice sau electrice.

Sursa: Hyundai


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.