O selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul sotto.

"Salut! Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva sfaturi, vreau sa-mi cumpar masina si nu stiu pentru ce motorizare sa optez benzina sau diesel. Eu m-am oprit asupra 2 modele vw golf 4 sau opel astra clasic, ani 2000 - 2003 Bugetul meu ar fi in jur de 5000 de euro. M-ar interesa daca stiti si costuri de intretinere, sau alte modele.
Multumesc." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Diesel vs GPL
"Sunt foarte curios care din cele doua Diesel sau GPL sunt mai fiabile si economice. Dupa cati km apar problemele in exploatare la diesel vs GPL? Care sunt costurile cu reviziile ? Si cand faceti paralele sa comparam aceeasi marca cu cele doua variante tehnice." Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Achizitionare Mercedes C180
"Salutare. As dori sa achizitionez o masina cu pret intre 3000 si 4000 de euro.Am mai multe variante intre care oscilez inca.Preferata mea ar fi totusi un Mercedes C180, an 95-98, model elegance sau sport.Ce pareri/cunostinte/detalii tehnice puteti sa-mi dati despre modelul asta de masina? Multumesc anticipat." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Mercedes E 270 CDI sau E 320 CDI, anii 1999-2001
"Salut Sunt interesat sa imi cumpar un Mercedes E270CDI sau E320CDI din 1999-2001. Ma poate ajuta cineva cu vreo idee despre aceste masini, fiabilitate ce se poate strica?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.