M Car Trading, importatorul Mitsubishi in Romania a anuntat ca noul corssover ASX va putea fi cumparat si cu tichete Rabla.

Mitsubishi ASXAbia lansat la Salonul Auto de la Geneva in primavara acestui an, modelul ASX va fi disponibil pentru comenzi, incepand de la un preţ foarte avantajos de 13.290 eur (TVA inclus si trei cupoane de casare) pentru varianta Inform 2WD, echipata cu un propulsor pe benzina 1.6L si 115 CP. Motorizarea respecta normele de emisii Euro 5.

Mitsubishi ASXDe asemenea, acest model marcheaza debutul noii familii de motorizari diesel DOHC 16v cu 4 cilindri si injecţie directa Common-Rail pentru versiunea de 1,8L echipata cu o cutie de viteze manuala cu 6 trepte, respectand de asemenea noile norme de emisii Euro 5.

Mitsubishi ASXPrin Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto Naţional, versiunea diesel se poate comanda la un preţ de 16.447 eur (TVA inclus) pentru echiparea Inform, tracţiune faţa. Pentru modelele cu tractiune integrala, un avantaj considerabil pentru clienţi prin prisma raportului preţ/dotari este echiparea Intense 4WD, cu un preţ de 21.707 (TVA inclus).

Mitsubishi ASXIntr-o prima faza, ASX va putea fi comandata cu noul turbodiesel de 1,8 litri si 150 CP, sau cu motorulpe benzina de 1,6 litri si 115 CP. Motorul diesel ofera performante interesante, 0 - 100 km/h in 9,7 secunde si o viteza maxima de 200 km/h, in conditiile in care este creditata cu un consum mediu de doar 5,5 litri/100 km.

Modelul Mitsubishi ASX beneficiaza de 3 ani garanţie, in limita a 100.000 km.

Sursa: Mitsubishi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.