Criza financiara nu este pentru toti. Cel putin pentru un rus excentric, sigur nu este criza.

Rolls-urile sunt niste masini atat de apreciate, incat dupa ceva timp ajung sa valoreze mult mai mult decat atunci cand au fost cumparate. Chiar si Phantom-ul, dupa ce va iesi din productie, va ajunge la valori mult mai mari de 400.000 euro.

Asadar, acest gen de masini nu dispar pur si simplu. Nu sunt "casate", nu ajung bucati de tabla reciclata. Sunt pastrate ani buni, cu putini kilometri la bord, pana ajung sa fie vandute prin renumite case de licitatii.

Aparent, toate astea nu conteaza pentru un rus care si-a abandonat masina langa o cale ferata din suburbiile unui oras din Rusia.

Rolls-Royce Phantom abandonat

Nu se stie cum a ajuns Phantom-ul acolo, dar se pare ca a fost vorba de un accident, in urma caruia proprietarul a uitat de masina. Si nu vorbim chiar d eun Phantom normal, ci de un custom, numit Centurion, care a prins si zile mai bune, prin Las Vegas.

Rolls-Royce Phantom abandonat

Sursa: EnglishRussia


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.