Constructorul german Porsche a lansat o operatiune de chemare preventiva a tuturor automobilelor Panamera vandute, respectiv 11.324 de masini, din cauza unui posibil defect la centurile de siguranta, a anuntat un purtator de cuvant al grupului, potrivit Nouvel Obs.com.

Porsche PanameraEl a precizat ca este vorba despre un risc teoretic, ce vizeaza fiabilitatea centurilor de siguranta atunci cand scaunul este deplasat in mod repetat pana la capat, anunta NewsIn.

Porsche PanameraPorsche le cere clientilor sa mearga la dealeri pentru a remedia acest defect. "Acesta este un serviciu gratuit, de prevenire", a adaugat purtatorul de cuvant. El a precizat ca pana in prezent nu a fost semnalat niciun accident. Porsche a descoperit defectul in timpul unui test de comercializare efectuat la sfarsitul lunii septembrie. Costul va fi marginal pentru Porsche", a spus el.

In urma acestei masuri, actiunile Porsche au scazut cu 2,47%, la 45,53 euro in 14 ore la bursa de la Frankfurt.

Porsche Panamera

Sursa: Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.