O sinteza a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Mentionez ca toti banii mei sunt 4.500 eur cei 500 vreau sa ii pastrez pentru acte si asigurari. Eu ma gandeam la un golf4, Opel Astra sau Renault Megane/Clio. Veniti cu sugestii si critici despre masini. O zi buna va doresc." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Motor subturat

"Nu stiu ce se intampla cand pornesc motorul si bag treapta superioara pleaca foarte incet si am pedala calcata ala maxim sau cand merg motorul nu mai are viteza pe care o avea inainte sa am probleme cu el. Cine stie sa imi zica si mie va rog, ce trebuie sa fac". Comenteaza pe forumul Sotto.

Probleme Matiz
"Am si eu de citeva zile o problema la matiz.dimineata cind pornesc masina imi merge in hopuri ca si cind nu ar avea benzina dar dupa ce se mai incalzeste merge bine am schimbat filtru de benzina dar de geaba ciudat toata iarna nu am avut probleme si acu primavara face figuri.pliz care se pricepe sper sa nu fie pompa de benzina." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Seat Ibiza - Oprire motor
"Salutari! Poate nu ma credeti dar situatia se prezinta astfel de 2 ani!!! Masina e din 2002, am luat-o eu cu mana mea din Germania la 50.000 km, a mers 5.000 fara pb dar apoi au inceput sa mi se aprinda becul de ESP si de motor.. Acum am 70.000 km
Am schimbat clapeta de acceleratie caci era eroarea data de masina(cea veche era chiar cu depuneri mari) dar situatia nu s-a inbunatatit..
Mai mult in mers, accelerata fiind, masina 'dadea in nas' 2 sec si apoi isi revenea..(eram la bulgari pe autotrada si m-am speriat rau.. :)) )
La un an.. dupa verificari si reverificari intr-o dimineata mergea in 3.. am schimbat bobina de la 1 injector ca asta era eroarea..
Apoi la nici o sapt. aceeasi treaba! Am schimbat-o si p-a doua..
Acum merge bine dar prezinta aceleasi simptome.
Am fost ptr intretinere acum 1 saptamana si am facut test la motor din nou.. Problema aparuta.. un senzor de la axa cu came (asa mi-a spus omul, care, le stie ce-i drept).A sters eroarea si am plecat . la primul seafor s-au aprins iar becurile de ESP si motor.. dar mergea fara probleme.
Acum, sotia imi zice (este masina ei) ca se opreste motorul cand sta la semafor si cand si cand mai 'da in nas'. Aveti vreo idee?" Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.