O selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Cam cate sute de mii de kilometri rezista un motor? Am un amic care si-a adus un Audi A4 din Germania. L-a luat la 280.000 km. I-am zis ca-i nebun... Dar masina are acum 305.000 km si el zice ca merge perfect si ca are curaj sa se duca cu ea oriunde in Europa.
Mie mi se pare ciudat. Un motor chiar poate ajunge la km astia fara sa fie nevoie de segmentare? Pt ca el spune ca motorul n-a suferit nici o reparatie capitala, asa arata actele de service, doar distributia a fost schimbata.
Stiti motoare care au rezistat mai mult de atat?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Motor in 2 sau in 4 timpi?
"Cine ma poate lamuri cu acest subiect? Intrebarea mea este: care motor are randament mai ridicat, cel in 2 timpi sau cel in 4 timpi? si sper ca nu mi se va raspune unul sau altul fara justificari solide " Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Probleme Volvo S40
"am si eu o problema,poate ma ajuta cineva...am un volvo s40 din 2006,1,6d,cu 150.000 km la bord.masina are 1.400 d kg dar mie mi se pare k la cei 120 d cai nu trage deloc.ma gandeam s ii demontez turbina si s o curat putin,poate s ii curat si injectoarele putin.stie cineva cum as putea s o demontez?eu am o idee dar vreau s ma mai consult cu cineva.si ink ceva...acum cateva zile am avut un mic incident...adik l'am lovit p un tip in spate.masina mea nu are nimic la exterior dar cand ajung cu ea undeva d la 2.500 d ture in sus...se aude un fel d fashait...poate fi tot d la turbina?astept raspunsurile voastre...multumesc anticipat" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Masini SH la 3000 euro
"De ceva timp ma chinui sa-mi strang niste banuti pt o masina,in monetul de fata am 3000 de euro ce masina m-ati sfatui sa-mi cumpar?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.