O sinteza a celor mai interenate discutii de pe forumul Sotto.

"Detin o dacia logan din 2006, sunt multumit de cum s-a comportat pana acuma, n-am avut nicio problema cu ea. Inainte de a va spune problema mea, doresc sa va spun ca sunt inginer agronom si aceasta masina este folosit exclusiv ptr camp, in loc de Aro, eu mai detin o skoda octavia 2.
De cateva zile incoace, in momentul in care bag treapta de marsarier si pun masina in miscare, aud un zgomot ciudat la motor, de asemenea a inceput sa se auda si cand motorul intra in frana de motor, cam pe la 3000-2200 de ture, cand scade turatia motorului.
Ma gandescf sa nu fie vre-o problema cu masina.
Am fost cu ea an de an sa-i schimb uleiurile si sa-i efectuez toate verificarile, niciodata n-a avut vre-o problema. " Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Probleme acceleratie Audi

"Buna la toti cei de pe forum.V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat.La un audi din 1998 / benzina;as putea spune ca este o problema care nu apare tot timpul.Cind accelerez si calc pedala de acceleratie nu se se accelereaza masina,este ca si cum nu as apasa deloc pe pedala.Schimb pe o viteza inferioara si atunci merge fara probleme.Mai pot sa zic ca apare mai des cind este motorul mai rece.Astept comentari despre aceasta problema cu ceva sfaturi si o concluzie a cea ce ar putea fi. Va multumesc" Comenteaza pe forumul Sotto.

Probleme Matiz
"am si eu de citeva zile o problema la matiz.dimineata cind pornesc masina imi merge in hopuri ca si cind nu ar avea benzina dar dupa ce se mai incalzeste merge bine am schimbat filtru de benzina dar de geaba ciudat toata iarna nu am avut probleme si acu primavara face figuri.pliz care se pricepe sper sa nu fie pompa de benzina." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Cati km rezista un motor?
"Cam cate sute de mii de kilometri rezista un motor? Am un amic care si-a adus un Audi A4 din Germania. L-a luat la 280.000 km. I-am zis ca-i nebun... Dar masina are acum 305.000 km si el zice ca merge perfect si ca are curaj sa se duca cu ea oriunde in Europa.
Mie mi se pare ciudat. Un motor chiar poate ajunge la km astia fara sa fie nevoie de segmentare? Pt ca el spune ca motorul n-a suferit nici o reparatie capitala, asa arata actele de service, doar distributia a fost schimbata.
Stiti motoare care au rezistat mai mult de atat? " Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.