Mercedes a prezentat un facelift amplu pentru crossover-ul R-Klasse.

Mercedes R-Klasse faceliftMercedes a riscat cu modelul R-Klasse si asta s-a vazut la vanzari. Masina nu este chiar apreciata in gama Mercedes si la un moment dat se spunea chiar ca nu va avea un inlocuitor. R-Klasse se vrea un crossover, unul premium, de lux, dar pozitionarea si conceptul nu au fost chiat inspirate.

Mercedes R-Klasse faceliftPentru a face acest model mai atractiv, Mercedes a operat un facelift amplu acestui model. Designul a fost regandit in mare parte, dar ramane de vazut daca aceste modificari vor avea efect si in privinta atractivitatii. Nemtii spun ca facelift-ul lui R-Klasse imprumuta elemente recente de la SUV-urile si berlinele Mercedes.

Mercedes R-Klasse faceliftPartea frontala a fost complet schimbata, farurile sunt cu totul altele, grila este mai mare, iar zona inferioara a spoilerului este acum mai atractiva, fiind inserate si luminile de zi. De asemenea, capota nu mai pare atat de plonjata, impresia fiind acum una de SUV, fata de cea de initiala, de monovolum.

Mercedes R-Klasse faceliftSpatele a fost modificat mult mai putin. Doar stopurile au fost redesenate, plus cateva mici modificari in zona inferioara a spoilerului, printre care si o alta forma a iesirilor evacuarii.

Celelalte modificari se refera la motorizarile masinii, in special la nivelul propulsoarelor diesel. Acestea si-au pastrat puterea, dar au devenit mai ecobnomice, cu pana la 1 litru/100 km.

Mercedes R-Klasse facelift


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.