O sinteza a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Ma refer aici la oferta celor de la opel pentru modelul opel astra H, 1.4 twinport, 90cp, benzina, aer, radio cd 6 difuzoare, comenzi pe volan, volan in piele, airbaguri fruntale si laterale fata, abs, geamuri/oglinzi electrice, proiectoare ceata la 7860 euro daca dai si 3 cupoane rabla (le poti cumpara pe toate 3 cu aprox 1000-1200 euro). Se merita asta sau o varianta berlina premium la aprox 8-9 mii de euro.. gen vw passat sau audi a4 de 4-5 ani si in jur de 100 de mii de km? Ce opinie aveti.. tinand cont si de pretul de revanzare... o astra daca o iei acum cu vreo 8000-8500 o dai peste vreo 3-4 ani cu vreo 6500-7500 fct de km si alte detalii de gen... deci ce opinie aveti?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Pierdere sau furt permis de conducere
"buna ziua! am un prieten care a pierdut permisul de conducere,este rezident in spania...a fost in vacanta in romania,a pierdut permisul de conducere,l a reclamat ,dar politia nu a vrut sa i dea altul desi permisul este romanesc,spunandu i ca trebuie sa renunte la rezidenta spaniola...i au dat un act unde se certifica pirderea permisului...in acest moment el este in spania la munca...ce se poate face concret in acest caz?daca era in romania stiu ce se putea face,dar fiind in spania,nu stiu..." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Probleme turbina la un Volvo S40 1.6D

"am si eu o problema,poate ma ajuta cineva...am un volvo s40 din 2006,1,6d,cu 150.000 km la bord.masina are 1.400 d kg dar mie mi se pare k la cei 120 d cai nu trage deloc.ma gandeam s ii demontez turbina si s o curat putin,poate s ii curat si injectoarele putin.stie cineva cum as putea s o demontez?eu am o idee dar vreau s ma mai consult cu cineva.si ink ceva...acum cateva zile am avut un mic incident...adik l'am lovit p un tip in spate.masina mea nu are nimic la exterior dar cand ajung cu ea undeva d la 2.500 d ture in sus...se aude un fel d fashait...poate fi tot d la turbina?astept raspunsurile voastre...multumesc anticipat" Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.