O sinteza a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Recent am achizitionat un autoturism marca Opel, modelul Corsa. Masina este fabricata in 2008 si dispune de un motor de 1.2 pe benzina. Mi se pare ca are un consum cam mare, si vreau sa stiu daca este o problema generala legata de aceasta masina." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Pareri despre Opel Vectra C
"Ma intereseaza parerile posesorilor despre Vectra C, an de fabricatie 2004-2005 motorizare diesel 1,9CDTI si 2,2 si km parcursi ~150000. Si un pret la care sa nu iau tzeapa pe unde se invarte. Va rog sa raspundeti doar cei care aveti cunostinte despre aceasta masina. Va multumesc" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

"Salut.Am un Audi A6 din 2002 cu sistem de navigatie ,dar nu am sftul de navigatie.Ma puteti ajuta cu o informatie ,unde se poate gasi si la ce pret?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Segmentare la motoarele Opel
"- Salut!.. Pentru detinatorii de Opel Astra, motoratii de 1,7 DTI si 2.00 DTH, va fac o intrebare ( ca opinie personala), si experienta privitor la problemele in timp aparute; c-am dupa citi km parcursi ar fi nevoie de o segmentare a motorului, si daca aveti idee la cit se ridica toata ghidusia?!...
Motoarele sunt din 2001 - 188ooo km parcursi, la 2,00 DTH, si 2004 - 89ooo km parcursi, la 1,7 DTI.
Va multumesc si astept parerile voastre. Drum asfaltat bine si intins!.... " Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.