O sinteza a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"salll,am o ntrebare si sper sa ma ajutati,am un opel astra caravan,benzinar din 1993,motor de 2000,de citeva zile la viteza de maxim 80 de km pe ora isi pierde puterea motorul,ma duce in nas,am chimbat filtrul de benzina dar tot asa merge,am fost la 2 service-auto,la unul imi spune ca ar fii pompa de benzina de vena,dar nu e sigur,la celalalt imi spune ca ar fii debimetrul,dar la fel,nu sigur,care ar fii cauza?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"un prieten are un 523 benzina din 98 si i s au aprins becurile la abs si asc in acelasi timp. nu stau aprinse mereu dar dupa ce a schimbat placutele, s a aprins si becul care iti cere sa verifici placutele,ce ar putea fi?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Ce sistem de tractiune integrala este mai bun?

"Multi dintre prietenii mei zic quattro, dar eu cred ca xDrive-ul de la BMW este cel putin la fel de bun. Am auzit si unii care spun ca Subaru face cele mai bune integrale (sunt unii care au ramas impresionati de Subaru Forester).
La extrema cealalta cica Mercedes nu le-ar avea deloc cu tractiunea integrala, pe berline, nu ma refer la G-Klasse ca ala e alta poveste.
Si inca o intrebare: quattro de la Audi e asemanator cu 4motion de la VW? " Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.