O sinteza a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"salut, Aam un opel astra 1994, benzina, o perioada buna am fost plecat de acasa si masina n-a fost folosita. N-am putut sa o pornesc decit foarte greu, dupa ce am reusit am putut sa o folosesc toata ziua, am lasat-o din nou cateva zile si din nou aceeasi problema, am desfacut senzorii de la carburator si n-am vazut nimic in neregula, am verificat aprinderea ,functioneaza,benzina vine, ce sa mai pot face? sonda lambda poate face asa probleme? cum se masoara? Ma poate cineva ajuta? multumesc" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Probleme la un VW Transporter
"Am o nelamurire cu privire la masina mea. Am un wolsvagen transporter,motor diesel de 1600 cm3.Am parcurs 40.000 km de la R1 si de aprox o luna de zile intampin probleme in mers cu motorul,de ex:de la treapta 1 la 3 ajung pana la 60km/h,dupa care schimb teabta 4 si imediat mi se reduce viteza,masina incepe sa vibreze,se ridica temperatura la apa si scoate fum alb si sunt obligata sa schimb neaparat in treapta mai joasa,dupa o mica portiune parcursa isi revine,unde pot schimba iarasi la o treapta superioara si dupa nici 5 km se repeta aceeasi problema.Am schimbat filtrul de ulei,de motorina,de aer,instalatia de alimentare,am verificat si motorul are compresie peste 22 bari,am verificat vacumul si se manifesta la fel.Care ar fi problema si ce as putea sa ii mai fac pentru ca nu ii dau de cap,am reparat pana si chiuloasa ,nu scoate gaze si nu consuma ulei." Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Probleme la un Daewoo Cielo

"Am si eu o problema cu un Cielo din '96. Pana acum nu prea am avut probleme mari cu el, dar in dimineata asta nu a mai vrut nici cum sa mai porneasca... Motorul se invarte, pompa de benzina merge, scanteie la bujii are, dar nu vrea pur si simplu sa porneasca. Ma gandesc ca poate sa fie o problema din aprindere, de la bobina delcoului. Daca stiti careva mai multe si ma puteti ajuta, va astept cu pareri. Ms mult!" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.