Va prezentam cele mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Vreau si eu sa va intreb ceva pt k nu prea ma pricep la masini, am un bmw 525diesel din 2002 si am avut ceva probleme cu injectoarele, adica am schimbat 2, dar acum dupa ce le am scimbat imi trepideaza la relanti, defapt si in mers, am vb cu un mecanic si mi-a zis ca s ar putea sa aibe o supapa care nu lucreaza bn, nu stiu ce sa mai fac cu ea, multumesc" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Masina cumparata cu un defect major

"Am cumparat un autoturism-Renault11 1986 1600D nu am stiut ca are motorul defect-fisura in bl.motor fierbea motorul dupa un timp de functionare relativ. Am facut contract de vanzare-cumparare i-am facut eu ITP am facut cca.100Km si am tras-o pe dreapta. Am cartea si talonul masinii,acum propietarul vrea sa facem actele.Ce pot face sa-i dau masina innapoi si sa-mi recuperez banii? Martori au fost rudele lui". Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Aroganta Politiei
"Eu ce sa mai zic, am luat amenda de la un organ al politziei deoarece aveam aprinse proiectoarele de ceata iar afara era ceata si circulam pe un drum cu sens unic, deci nu aveam pe cine sa orbesc si organul mi-a argumentat ca el nu este im masura sa imi predea fenomenele meteo si drept urmare am primit 3 puncte de penalizare si 250 ron amenda, am facut contestatie la judecatorie si astept sa ma judec pentru o aroganta facuta de un organ care este platit din banii nostri.Acum nu stiu care sunt incompetenti, cei care angajeaza sau cei angajati in politie?Vai de POLITIA ROMANA." Discuta pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.