Va prezentam o sinteza a celor mai interesante discutii de pe forumul sotto.

Cel mai bun sistem de tractiune integrala
"Multi dintre prietenii mei zic quattro, dar eu cred ca xDrive-ul de la BMW este cel putin la fel de bun. Am auzit si unii care spun ca Subaru face cele mai bune integrale (sunt unii care au ramas impresionati de Subaru Forester).
La extrema cealalta cica Mercedes nu le-ar avea deloc cu tractiunea integrala, pe berline, nu ma refer la G-Klasse ca ala e alta poveste.
Si inca o intrebare: quattro de la Audi e asemanator cu 4motion de la VW?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Stie cineva un BMW de vanzare?
"Sa mai fie convenabil la pret, preferabil pe benzina, in stare de functionare, ingrijit cat de cat, si cu actele la zi. Multumesc. " Comenteaza pe forumul Sotto.

Citroen C5
"Salutare.am condus cat de curand un citroen C5 din 2004 cu 580000 de km in bord. Sincer am ramas inpresionat de aceasta masina cum merge si ce stabilitate are si cat de legata este totu functiona ca la carte. Iar partea dura a fost si 2 ani taxi. La piese cica persoana respectiva mi-a spus ca servisu e chiar ieftin. Cica citroenu nu-i scump la piese. Asa a fi? ma gandesc pe parcurs sa ma bag la un c5.ce ziceti??Va multumesc" Spune-ti parerea pe forumul sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.