Va prezentam cele mai interesante discutiide pe forumul Sotto.

"A venit frigul si zapada care s-a asezat imediat, m-am gandit ca daca am masina trebuie sa ma pregatesc de iarna. Am bagat antigel mi-am luat ulei ptr iarna, bateria sa vad daca mai este buna, ca sa fiu mai sigur am cumparat alta. Am pornit dimineata dupa prima zapada sa imi schimb cauciucurile ca aveam si de iarna si m-am dus la un service a durat cam 30 de minute totul m-am intors acasa si cand am vrut sa plec seara in oras nu mai pornea masina. Am tot dat la la cheie (automat) dar nu mai pornea. Stie cineva ce s-a intamplat??? am verificat daca merge alimentarea cu carburant, am verificat bujiile erau bosch noi dar le-am curatat ca aveau un pic de calamina, am verificat aprinderea si merge, e bine, dar masina nu vrea sa porneasca imi da in nas.ba chiar am avut si o explozie in baia de ulei de a sarit dopul de la baia de ulei. am tras-o si a pornit,dar nu prea mai statea pornita la relante, dupa vre-o 30 de min s-a oprit din nou. stie cineva ce simptome poate avea o masina Ford pe benzina cu injectie electronica?" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Dodge Avenger
"Am vazut-o pe strada saptamana trecuta.Masculin si nu numai.Am cautat cam tot ce s-a scris despre el.Ma intreb oare: mai sunt probleme de service si piese de schimb la masinile americane?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Masini recuperate
"Va rog daca stie cineva firme care vand masini recuperate sau returnate la firmele de leasing. Multumesc anticipat". Discuta pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.