SUV-ul german, care face furori datorita designului si dinamicii este desfiintat de cei de la Top Gear.

BMW X6Este unul dintre cele mai de succes modele (SUV) de la BMW, in primul rand datorita designului care contopeste liniile unui SUV cu cele ale unui coupe. Clientii apreciaza foarte mult si dinamica masinii, pe sosea, capitol la care BMW nu putea lasa de dorit. Este adevarat ca intotdeauna s-a spus despre X5, X3 si cu atat mai mult despre X6, ca nu au treaba in teren accidentat. Nici n-ar trebui, sunt SUV-uri de asfalt, cu o buna motricitate pe suprafete cu aderenta redusa.

Ei bine, tocmai la acest capitol, 4x4 pe suprafete fara aderenta buna, X6 s-a descurcat deplorabil in testul Top Gear. SUV-ul nemtilor a acedat la urcarea unei pante pe iarba uda, dar si la o usoara urcare pe zapada.


BMW X6Nu este foarte clar, daca masina a fost "ajutata" de Top Gear sa nu urce niste pante usoare, eventual prin folosirea unor pneuri de asfalt. Cert este ca britanicii au ajuns la concluzia ca masina este prea mare, cu un sistem xDrive prea putin performant si prea putin confortabila pentru o piata auto in declin puternic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.