Honda a prezentat la Salonul din New Delhi conceptul unui model low cost, care va intra in productie anul viitor.

India devine piata preferata a producatorilor de masini, unii avand subsidiare in aceasta tara pentru a produce local anumite modele. Potentialul de crestere al pietei indiene i-a facut pe cativa dintre constructori sa vina cu modele foarte interesante, low-cost, produse exact dupa specificatiile pietei in plina dezvoltare din India.

Honda Small Car Concept

De departe, cea mai interesanta aparitie este cea a modelul Toyota Etios, un low-cost despre care se spune ca va fi vandut in India la un pret de aproximativ 10.000 de dolari. Nici ceilalti producatori nu stau insa degeaba. Honda a venit cu conceptul pe care il vedeti in poze.

Honda Small Car Concept

Acesta prefigureaza un model de clasa mica, dar suficient de spatios pentru a acomoda 5 adulti, tot pentru necesitatile indienilor. Conceptul nu arata deloc rau si afiseaza un design indraznet, foarte modern, chiar dinamic. Desi pare in 3 usi, conceptul niponilor are de fapt 5 portiere, dar clantele celor din apte sunt disimulate foarte fine in montantul spate, chiar unde se intalnesc ramele geamurilor laterale.

Chiar daca arata atat de dinamic si de inchegat, cand va ajunge in serie, in 2011, masina va fi mult mai "normala". Vor diaparea sigur farurile cu LED-uri, unele linii de pe caroserie si probabil manerele ascunse ale portierelor spate vor fi plasate mai conventional.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.