Lexus lasa posibilitatea fanilor modelului LF-A sa asculte online sunetul propulsorului, despre care spune ca seamana cu al unui monopost de Formula 1.

Lexus LF-ALexus ofera posibilitatea de a asculta sunetul propulsorului V10 al modelului LF-A, prin intermediul site-ului de prezentare al acestui adevarat supercar. Masina a fost primita de piata tata de bine, incat pe unele piete se vinde doar in leasing pentru a nu ajunge pe piata libera, la suprapret.

Lexus LF-AFanii motoarelor V10 cu turatie maxima limitata la 9.000 rpm trebuie sa intre pe site-ul www.lexus-lfa.com, iar apoi sa selecteze Gallery si apoi Sounds pentru a asculta simfonia celor 10 cilindri lucrand la capacitate maxima.

Lexus LF-ALexus LF-A dispune de un motor V10, de 4,8 litri, capabil sa dezvolte o putere maxima de 560 CP si 480 Nm. Motorul este construit dupa solutii aplicate in motorsport si se poate tura de la relanti la 9.000 rpm in doar 0,6 secunde.

Lexus LF-AMasina poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 3,7 secunde, iar viteza maxima este de 325 km/h. Cutia de viteze cu 6 trepte este una secventiala si dispune d eun sistem de sicronizare a turatiei motorului si transmisiei la retrogradari, schimbarile d etrepte fiind posibile in 200 milisecunde.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.