Va prezentam cele mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Sa nu ma intelegeti gresit, imi place VW Golf. Dar nu sunt fan inrait, in asa fel incat sa ignor orice alta alternativa, doar pentru ca se numeste GOLF. Asa ca noul Opel Astra mi se pare mai tentant. Are un design mai frumos, fara clasicismul ala de la Golf si am auzit ca se conduce super bine. Adica este o masina stabila, orientata spre sport, care te motiveaza s-o conduci mai tare. Si am auzit ca e bine lucrata...
Voi ce parere aveti?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"salut!!! sunt nou pe site.am o pasiune sa desenez masini...nu chiar perfect dar totusi ..si as vrea sa mi spune ti dak din asta as putea sa fac o meserie.am 16 ani si sunt la un profil de desen tehnic.si as vrea sa mi spuneti cam ce facultate as putea sa urmez.dati mi si mie niste sfaturi va rog! multumesc" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"Am si eu un vw boro 1,9tdi(110cp). Schimbarea treptei de viteza la ce turatie se face corect? " Intreaga discutie pe forumul Sotto.

"E o problema cu cutiile de viteza la nissan terrano-1 2700td anii 91? sunt la a treia cutie pe care o stric eu pluss inca una pe care am cumparat-o deja defecta. daca are cineva o parere sau o schema de montaj pentru ca tocmai am o nedumerire, parca ar lipsi o piesa dintr-una dintre cutii si nu mai retin de la anterioara cutie pe care am aruncat-o momenta am pus pe masina o cutie de terrano 2 care cu toate ca e mai mare s-a incadrat totusi cu mici modificari la jugul care o sustine pe sasiu." Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.