Va prezentam cele mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Am vazut comentariul asta la un articol despre siguranta, pe sotto. (http://www.sotto.ro/comentarii/articol/3203/Mare-porcarie.html)

"Siguranta persoanei(exceptand-o pe a minorilor)apartine in totalitate celui"protejat".Studiile au demonstrat ca in multe cazuri centura a avut un rol salvator,dar si in destul de multe s-a murit din cauza ei!Personal sunt foarte incomodat de centura,mi se pare ca mi se incalca flagrant dreptul la libertate impunandu-mi-se s-o port obligatoriu,respir greu pt ca ma strange,ies greu din masina din cauza ei(ma intreb cum ar fi daca dupa un impact masina ar fi deformata si omul inconstient).Fiecare om TREBUIE sa dispuna LIBER de masuri de securitate proprii.Libertatea individului este grav incalcata de aceasta inventie ce doar mareste pretul masinilor(ca si airbagul)umpland buzunarele unora in numele unei pretinse griji demagogice fata de siguranta oamenilor.Aceasta centura de la Ford in loc sa evolueze in a nu incomoda,ea este si mai mare si mai incomoda,ajungand sa transforme traficul in cosmar pt calatori.Sunt total impotriva acestor smecherii ce nu au alt scop decat marirea preturilor masinilor,imbogatirea unora pe spinarea consumatorilor-cumparatorilor-,in numele drepturilor individului dezaprob aceasta porcarie incomoda si ineficienta."

Eu nu mai pot sa spun nimic. Nu-mi vine sa cred ca cineva, in 2009, poate sa gandeasca asa. Centura salveaza vieti, dar omului care a scris mesajul de mai sus nu-i pasa de asta." Comenteaza pe forumul Sotto.

Am nevoie de o parere despre Lancia Dedra
"Buna ziua! Am si eu nevoie de o parere cat mai avizata cu putinta. Am posibilitatea sa-mi iau o Lancia Dedra din 1994, motor de 1,8 GPL omologat pus in Italia (de acolo este si masina adusa),Clima, geamuri electrice fata, tapiterie o imitatie de piele intoarsa bej, in stare optica decenta, tabla sta mai mult decat decent spun eu, fara rugina, pare a fi vopsea originala pe ea, linia masinii este buna. Costa 400-500 de euro sau un harb de dacie la schimb vrea individul, plus taxa care am inteles ca este undeva in jur de 3000 Lei (700 E). Rugamintea mea mare este sa-mi spuneti si mie daca merita sa ma bag sau nu??? Nu stiu ce sa fac sunt intr-o mare dilema.
Care sunt costurile de intretinere ale acestui model, cat consuma la suta de km. se gasesc piese de schimb si asa mai departe. Astept cu nerabdare sfaturile voastre. Multumesc !" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Sunt inebunit de Mercedes S disel pana in 2004 fabricat, este mult mai elegant si rafinat prin multe fata de modelu nou, are ceva ce nici o alta masina nu poate sa aiba stil si eleganta. Acum ca v-ati facut o idee ce parere am eu despre masina m-am tot documentat si ma intrebam daca se mai merita cumparata o masina din aia in zilele noastre si ma refer la consum, taxe, service, fiabilitate si daca una noua poate sa concureze cu ea aceeasi bani. (masina costa de la 15.000 pana la maxim 21.000 euro SH). Astept pareri si sugestii mai ales ceei care aveti Mercedes. Spune-ti parerea despre forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.