O selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

Mercedes S-Klasse"Sunt inebunit de Mercedes S diesel pana in 2004 fabricat, este mult mai elegant si rafinat prin multe fata de modelu nou, are ceva ce nici o alta masina nu poate sa aiba stil si eleganta. Acum ca v-ati facut o idee ce parere am eu despre masina m-am tot documentat si ma intrebam daca se mai merita cumparata o masina din aia in zilele noastre si ma refer la consum, taxe, service, fiabilitate si daca una noua poate sa concureze cu ea aceeasi bani. (masina costa de la 15.000 pana la maxim 21.000 euro SH). Astept pareri si sugestii mai ales cei care aveti Mercedes." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"Care model de anvelope dunlop fast response sau sport 01 sint mai bune si care model este mai nou?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Ce masini straine sunt fiabile si tot odata nu au piesele scumpe?

"Tot caut o masina, dar m-am impotmolit la un lucru: ce masina are piesele mai ieftine. stiam ca opel are piesele ieftine, si masina ii usor de intretinut, la fel si skoda. dar nu sunt sigur. ar dori niste pareri ce marci de masini sunt usor de intretinut si au piesele mai ieftine. ms" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Masina la 5500 euro

"Ce masina gasesti in tara; fiabila la 5500, si ce se merita mai mult:diesel sau benzina.( 1,9 tdi sau 1.6 benzina)
Din cate am vazut pe web nu se mai merita sa-ti aduci masina din afara, ca preturile sunt destul de apropiate la masinile dupa 2003. Si inca un lucru: cum iti dai seama ca masina are km dati inapoi??? Testare la o reprezentanta auto, este singura modalitate??? Sau nici asta nu este o solutie?? Si dk va pricepeti ce-mi recomandati". Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.