O selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Azi l-am vazut in parcarea unui dealer, fara numere si imi place mult de tot noul Fluence. Adica nu mai este deloc banal ca vechiul Megane sedan. Mi se pare o masina mare si eleganta, chiar limuzina, parca nici nu mai este de clasa compacta. Nu stiu care vor fi preturile, dar ca design arata foarte bine.
Voua cum vi se pare fata de Megane sedan?? " Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"Am un Ford Mondeo din 96 si atunci cand ploua mi se aburesc geamurile foarte tare si cu caldura si fara. Cine poate sa-mi dea un sfat, ce pot sa fac ca stau numai cu prosopul pe ele si tot nu faca fata. E posibil sa fie un filtru de aer care nu-si mai face treaba?" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Cutie manuala sau automata?
"Eu m-am gandit la o masina cu cutie automata, adica un VW Passat CC. Ce parere aveti? Este buna alegerea sau un Passat din 2003 ar fi mai bun?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"Exista vreo aparatura care sa masoare caii putere ai motorului? Am auzit ca un roman a inventat un filtru de aer care mareaste puterea motorului si ii reduce consumul. Stie cineva ceva despre asta?" Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.