Cel mai cunoscut circuit din lume, un pilot profesionist si o masina grea, dar foarte puternica.

Bentley Continental SupersportsDerek Bell, pilot profesionist, cu 5 victorii la Le Mans in palmares ne arata cum se conduce pe Nurburgring o masina extraodinar de puternica - Bentley Continental Supersports. Bolidul britanic nu este un model nou, nu are un model nou, dar a devenit cel mai rapid Bentley din istorie. Oferit pentru maniacii vitezei si luxului, Continental Supersports vine cu modificari care fac motorul W12 de 6 litri sa furnizeze 630 CP si 800 Nm.


Cel mai puternic Bentley accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3,9 secunde (de la 4,5 secunde pentru GT Speed), atinge 160 km/h in 8,9 secunde si ajunge la o viteza maxima de 329 km/h. Repriza 80 – 120 km/h este posibila in doar 2,6 secunde.

Bentley Continental SupersportsIn timp ce priviti clipul video, imaginati-va ca masina care ruleaza pe circuitul Nurburgring are si valente ecologice. Asa spun britanicii, care sustin ca Supersports poate functiona cu benzina, cu biocombustibil sau orice combinatie intre cele doua. La un asemenea motor ecologie inseamna ca emisiile de CO2 scad de la 396 grame/km la "doar" 388 grame/km.

Sursa: WorldCarFans


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.