Va prezentam o selectie a celor mai importante subiecte de pe forumul Sotto.

"O intrebare,cine are pe masina un generator de hidrogen(bazat pe electroliza apei)si daca masina functioneaza corect?s-a observat o reducere a consumului de carburant?variante constructive(materiale etc,tb modif timingul?).Orice informatie e bn venita,exclus search pe net pt ca am facut asta deja si nu am gasit nicaieri o schema concreta pt construirea unui astfel de dispozitiv!lucruri concrete pt ca vreau sa montez pe masina personala asa ceva.sall numai bn" Discuta pe forumul Sotto.

Cadillac Eldorado 1976
"Poate cineva sa ma informeze si pe mine cum as putea sa gasesc piese pt motor in Romania? V-as fi foarte recunoscator." Intreaga discutie pe forumul Sotto.

"Ce se intampla cand masina se tureaza singura iar cand o las pe liber uneori se opreste motorul.Mentionez ca masina e pe benzina si ca are filtrele curatate de curand.....sa fie oare pompa de benzina??" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Cat de fiabile sunt masinile chinezesti? Hover CUV?
"Are cineva idee cat de fiabil e modelul Hover CUV? Ma rog, cat de fiabile sunt masinile chinezesti in general? Am tot vazut pe strada Hover CUV..nu arata rau, plus ca l-am vazut si la o firma de paza, care are mai multe modele pentru interventie. M-am interesat si cica are motor Mitsubishi, deci ar trebui sa fie ok motorul, nu? Pe mine ma intereseaza cum sta si la restul.. suspensii, parte electrica. Multi zic ca e praf si ca se strica mereu." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.